100%NL Magazine Shelly Sterk
Delen

Shelly Sterk: ‘Ohhh jongens, ik kijk zo op tegen morgen’

Spannende dag morgen voor zoontje Jake. Shelly: 'Dit moedertje hier zit kapot te gaan, morgen d-day...'

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Spannende dag voor Jake

Shelly deelt een openhartig bericht op haar Instagram. Zo schrijft ze: “Ohhh jongens ik zie op tegen morgen. 2 jaar geleden viel jake op z’n tandjes en was het een groot drama (weten jullie nog?)Nou was alles wonder boven wonder terug gegroeid en leek er niks maar aan de hand. Tot we erbij een reguliere controle bij de tandarts achter kwamen dat de wortels van z’n melktandjes toch wel erg beschadigd waren en op termijn zouden gaan ontsteken. Nou dat is dus nu… Tanden moeten morgen getrokken worden.”

Tanden trekken

Shelly heeft Jake wijs gemaakt dat hij zonder tanden pas echt op de grote jongens lijkt, waardoor Jake er toch iets meer zin in heeft. Shelly is toch meer gespannen: “Dit moedertje hier zit kapot te gaan. Morgen d-day…. Narcose (kap) en dan gaat z’n voortandje en die ernaast er uit. Tips heel welkom.” Je ziet het hele bericht hieronder. Succes Jake!

 

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk