ZIEN: Shelly Sterk straalt als nooit tevoren en showt kleine babybuik
Zie ook:
Delen

ZIEN: Shelly Sterk straalt als nooit tevoren en showt kleine babybuik

Shelly maakte onlangs bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje. Haar kleine babybuikje is al goed te zien. Prachtig!!

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark en samen hebben zij een zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereens hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Zwanger

Onlangs maakte Shelly bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje. Dit deed zij doormiddel van een te leuke video, waarbij Jake hoort dat hij grote broer wordt. Wij en alle andere volgers van Shelly smolten echt weg bij deze video.

Babybuikje

Hoeveel weken Shelly momenteel zwanger is, is niet bekend. Wel stond zij vorige week met haar zoontje op de rode loper en toen droeg zij een strakke, korte jurk. In die jurk is Shelly’s babybuikje al goed te zien. Shelly straalt van oor tot oor en zij ziet er echt heel mooi uit!

Bron en Beeld: Instagram Edwin Smulders.

Delen

Meer over Shelly Sterk

Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: 'Het allermooiste ooit'
Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: ‘Het allermooiste ooit’
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Lees alle artikelen over Shelly Sterk