100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

Shelly Sterk viert 3e verjaardag van zoontje Jake

Het was het afgelopen groot feest want het zoontje van Shelly Sterk vierde zijn derde verjaardag!

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama!

Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Toen zijn mama een paar maanden geleden jarig was zong hij haar uit volle borst toe. Een video daarvan zie je hier!

Jake 3 jaar!

Het afgelopen weekend was het dan ein-de-lijk zover: Jake werd 3 jaar! Een dag waar de jarige job zelf heel lang naar uit keek. ”s Ochtends vroeg werden we geroepen door een zielsgelukkig mannetje die vroeg of ‘hij vandaag dan eindelijk jarig was?”, schrijft Shelly.

Met een spectaculaire verjaardagstaart, de liefste visite en de leukste cadeautjes werd Jake zijn verjaardag goed gevierd!

‘We maakten hem zielsgelukkig met een schoonmaakset + stofzuiger (niet mijn kind hoor) en een blauwe fiets. Want van dit meneertje moet àlles blauw.’ Het werd dus een heel blauw feest! Benieuwd naar de foto’s van Jake zijn verjaardag? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Shelly Sterk deelt ontzettend zoet momentje tussen haar zoons
Lees alle artikelen over Shelly Sterk