100%NL Magazine Shelly Sterk
Zie ook:
Delen

LIEF: Zoontje Shelly Sterk zingt zijn jarige mama toe

Gisteren was Shelly Sterk jarig. Op haar verjaardag werd zij toegezongen door haar schattige zoontje Jake. Wat een feest!

Gezin Shelly Sterk

Samen met haar man Mark heeft Shelly een zoontje. Jake is inmiddels 2 jaar oud en écht om op te vreten! Geregeld deelt Shelly de schattigste foto’s van haar zoontje. Zo ook weer in deze té lollige video! Shelly en haar zoontje Jake gaan samen helemaal los op Wake me up before you go-go van Wham! Mama verzorgt de zang en Jake rent enthousiast door het beeld met zijn gitaar. Wát een cutie!

Afgelopen augustus vierden Shelly en Mark alweer de 2e verjaardag van hun oogappeltje Jake. Op Instagram schreef Shelly toen: ‘Dat het zo gezellig zou zijn met een ventje van 2, had ik nooit gedacht. Elke dag hebben we de slappe lach om de domste dingen.  […] Ook is het gedaan met mijn privacy, want zelfs als ik naar de wc ga wil je mee. En ben je teleurgesteld als ik alleen moet plassen.’

Benieuwd naar het schatje Jake? Foto’s zie je hier!

Jarige Job

Gisteren mocht Shelly Sterk 31 kaarsjes uitblazen. Op Instagram post zij een video (SWIPE), waarin zij wordt toegezongen door haar schattige zoontje Jake. ‘Lang zal mama leven!’ zingt hij uit volle borst. Wat een cutie!

https://www.instagram.com/p/Cc_GGfADPVO/?utm_source=ig_web_copy_link

Binnenkijken in de twee fantastische huizen van Shelly

Shelly Sterk is een gelukkige vrouw! Ze is getrouwd met haar grote liefde, heeft een schattige zoon, een prachtige woning in Nederland én een droompaleis in Spanje! Kijk hier binnen in de 2 huizen van Shelly Sterk.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk.

Delen

Meer over Shelly Sterk

Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: 'Het allermooiste ooit'
Shelly Sterk deelt vakantiegeluk met gezin: ‘Het allermooiste ooit’
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon  Jake
AAWH: Pasgeboren zoontje Shelly Sterk lijkt nu al als twee druppels water op zoon Jake
Lees alle artikelen over Shelly Sterk