Emotionele Simon Keizer: 'Ik heb m'n best gedaan...'
Zie ook:
Delen

Emotionele Simon Keizer: ‘Ik heb m’n best gedaan…’

Op Instagram laat Simon Keizer in een emotionele post weten: 'Ik heb m'n best gedaan om exra te genieten...'

Simon Keizer

Sinds de geboorte van zijn zoon Joa kan Simon Keizer zijn geluk niet op. Hij is vader van twee te schattige kinderen, heeft een prachtige vrouw, een waanzinnig huis en een glansrijke carrière. Het geluk lacht Simon toe!

Einde

Vorig jaar stond Nederland op z’n kop toen Nick & Simon bekend maakten uit elkaar te gaan. Vooral een harde klap voor de fans van Nick & Simon. De geruchtenmolen kwam al snel op gang, media spraken over ruzie tussen de twee heren maar daar bleek niets van waar te zijn. Nick en Simon schoven aan bij Eva Jinek om over de breuk te praten.

Tijdens het interview met Eva liet Simon weten dat hij heeft aangegeven te willen stoppen. Bij mij is de lol al een tijdje weg. Ik ben de initiatiefnemer in dit verhaal. De eerste tekenen voelde ik tijdens onze wereldreis die ik in 2020 maakte samen met Annemarie en mijn dochter Kiki. Zo’n ultiem gevoel van vrijheid, maar tegelijkertijd ook een blok in mijn maag omdat ik dacht: straks begint het riedeltje weer.’

Benieuwd naar het hele interview waarin Nick en Simon vertellen over de breuk? Dat lees je hier.

‘Ik heb m’n best gedaan…’

Dit jaar, 2023, gaat het dan écht gebeuren. Het einde van het legendarische muzikale duo Nick & Simon. ‘De tijd van laatste keren als ‘Nick & Simon’ is nu aangebroken…’, zo begint Simon zijn mooie, maar tegelijkertijd ook emotionele post op Instagram.

Hij doelt hiermee op de concerten van Vrienden van Amstel Live. De afgelopen 8 jaar namen Nick & Simon tijdens die avonden de rol van gastheer op hen. Nu het einde van Nick & Simon steeds dichterbij komt, komt er voor het duo ook een einde aan de Vrienden van Amstel Live. Iets waar zowel Nick als Simon altijd heel erg van genoot.

‘Ik heb m’n best gedaan om extra te genieten van alle momenten nu het echte einde in zicht komt.’

In de post neemt Simon ook alvast de tijd om iedereen te bedanken. Simon: ‘Als ik iedereen moet bedanken is het teveel en zal ik mensen vergeten. Daarom doe ik het zo: BEDANKT VRIENDEN! Voor alle jaren. Voor jullie loyaliteit, vriendschap en gezelligheid! PROOST! SK’

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer, Instagram Nick en Simon

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Simon Keizer