100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

YES: Simon Keizer deelt ge-wel-dig nieuws met zijn volgers!

Het was een tijdje stil rondom Simon, maar hij heeft alles behalve stilgezeten. Vandaag deelt hij fantastisch nieuws met zijn volgers!

Simon Keizer

In hartje Volendam wonen Simon en Annemarie Keizer. Op jonge leeftijd werd Simon Keizer al bekend. Eerst als vriend van Jan Smit, maar al vrij snel daarna brak hij samen met Nick Schilder door. Sindsdien is het duo Nick & Simon razend populair en niet meer uit de Nederlandse muziekindustrie weg te denken. Na 17 jaar de Nederlandse hitlijsten te hebben gedomineerd maakten Nick en Simon op 26 augustus 2022 bekend uit elkaar te gaan. 10 april 2023 traden zij voor het laatst samen op in een uitverkocht Ahoy.

Geweldig nieuws!

Terwijl Nick gelijk nieuwe muziek maakte en als soloartiest optrad, deed Simon het rustiger aan. Fans wisten dan ook niet of hij nog met nieuwe muziek zou komen.

Vandaag deelt Simon geweldig nieuws met zijn fans en volgers, want hij heeft samen met Paul de Leeuw een nieuw nummer geschreven. ‘Jaaaaa!! Een splinternieuw liedje’, schrijft Simon. Het nummer heet: ‘Het komt wel goed’. Wat een leuk nieuws is dit zo voor het weekend!

100%NL Magazine Simon Keizer en Paul de Leeuw

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
FANS OPGELET: Simon Keizer geeft uniek kijkje achter de schermen
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
YES: Simon Keizer komt met geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Simon Keizer