100%NL Magazine Jan Smit

Een smoorverliefde Jan en Liza op de foto: ‘Merci Paris!’

Jan en Liza zijn momenteel in Parijs aan het genieten. En niet zonder reden: het stel is alweer 10 jaar getrouwd en nog altijd smoorverliefd.

Jan en Liza smoorverliefd in Parijs

In het zonnige Parijs vieren Jan Smit en Liza alweer 10 jaar de liefde. Op Instagram deelde Jan al eerder een paar jaloersmakende beelden, en daar komt nu een hele knappe selfie bij!

‘Merci Paris!’, schrijft Jan bij de mooie foto samen met zijn vrouw. De twee zien er stralend en smoorverliefd uit. Wat is de liefde toch mooi 😉

En wij zijn niet de enige die het opvalt dat Jan en Liza er zo goed uit zien. Zo schrijven de fans van Jan: ‘Wat zien jullie er goed uit!’, ‘Veel plezier’ en ‘Geniet van elkaar!’.

10 jaar getrouwd

Het was 11 november alweer tien jaar geleden dat Jan en Liza op het prachtige Sint Maarten elkaar het ja-woord gaven.

Zo’n jubileum kan je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan, en dus besloten de twee af te reizen naar Parijs.

Ook op Instagram stond Jan stil bij deze bijzondere dag en mijlpaal. Hij schreef: ’10 jaar geleden mocht ik op het zonovergoten eiland Sint Maarten, in het huwelijksbootje stappen met Liza! De meest belangrijke en liefdevolle persoon in m’n leven. Mijn reddingsboei en houvast op ieder moment! Elke dag cijfert zij zichzelf weg om voor mij en anderen klaar te staan… Altijd in de schaduw, maar altijd aan m’n zijde. Ze gaf mij bovendien de mooiste geschenken in het leven. Onze kinderen Fem, Emma en Senn. Maar bovenal geeft ze mij altijd en overal liefde, onvoorwaardelijke liefde… Wat ben ik trots op mijn vrouw!’

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit