Noa Vahle Linda de Mol 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

PRACHTIG: Smoorverliefde Noa Vahle deelt kiekje met haar vriend op de blauwe loper

Noa is al een hele tijd samen met haar vriend, Tim. De verslaggeefster deelt niet heel veel met hem, maar zo nu en dan plaatst zij een romantisch kiekje, zoals nu!

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Romantische foto

Vorige week kon heel Nederland zien dat Noa werd uitgeroepen tot Televizier-Ring Talent van het jaar. Zij bedankte al haar geliefden in een speech en tussendoor maakte zij nog een grapje over haar familie, waarna de hele zaak in een deuk lag.

Noa bracht ook wat familieleden mee naar dit fantastische event. Zo waren haar broer en schoonzus aanwezig, maar ook haar grote liefde, Tim. Eerder deze week deelde Noa een prachtige foto met hem. ‘Nog eentje dan, omdat ie zo knap is’, schrijft zij erbij. ‘M’n outfit bedoel ik dan hé’, is het grapje dat zij daaronder met een knipoog plaatst. Wat is het toch een prachtig stel.

100%NL Magazine Noa Vahle

Bron en Beeld: Instagram Noa Vahle.

Delen

Meer over Noa Vahle

Noa Vahle deelt prachtig nieuws 'ZIN IN!!!'
Noa Vahle deelt prachtig nieuws ‘ZIN IN!!!’
AAWH: Noa Vahle deelt prachtige en te leuke jeugdfoto met broer Julian
AAWH: Noa Vahle deelt prachtige en te leuke jeugdfoto met broer Julian
Lees alle artikelen over Noa Vahle