100%NL Magazine Shelly Sterk

Na bloed, zweet en tranen is het Spaanse huis van Shelly Sterk eindelijk af!

Shelly Sterk is helemaal in de wolken met haar nieuwe huisje in Spanje. Na maanden van verbouwen is het namelijk eindelijk af!

Bloed, zweet en tranen

“Zo dan! Na bloed, zweet en tranen (letterlijk) liggen we dan ein-de-lijk in ons zwembad”, vertelt Shelly. De verbouwing ging namelijk niet altijd van een leien dakje. Ondanks dat ze een hele leuke Nederlandse aannemer had, moest ze enorm aan de Spaanse cultuur wennen. In Spanje doen ze liever alles rustig aan!

Hobbels in de weg

“Een mooi voorbeeld vond ik de buitenlampen”, vertelt Shelly. “De aannemer had ze betaald en ze zouden worden besteld. 2 weken levertijd. Na 4 weken werd ze (eindelijk) gebeld dat de lampen geleverd waren en ze de lampen op kon halen. De volgende dag ging ze er gelijk langs. Wat denk je? De verkoper zei doodleuk: “Oh, ja er kwam net een man die ze alle 10 wilde kopen dus we hebben ze even aan hem verkocht. We kunnen ze weer voor je bestellen, hebben we ze over een paar weken weer.” Naaah! Ik ben daar dus niet voor gemaakt en heb de afgelopen weken zo vaak gedacht dat ik helemaal leipie werd” eindigt ze haar verhaal.

Resultaat

Ondanks alles is Shelly wel enorm blij met het resultaat. Het is alles wat ze hoopten en nog veel meer. De aankomende weken zal ze de voor- en nafoto’s van het huis met ons delen. We zijn benieuwd!

Bron en Beeld: Instagram