100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit geeft sneak peek van nieuwe woning: ‘We kunnen echt niet wachten’

Jan deelde onlangs het nieuws dat hij een nieuwe villa heeft gekocht en af en toe deelt hij wat updates. Dit wordt echt prachtig!

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer heel wat jaren getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Nieuwe woning

Jan deelde onlangs geweldig nieuws, want samen met Liza heeft hij een nieuwe woning gekocht in Marbella. De villa, die Casa Herrero Marbella heet, was echt een bouwval, maar het begint steeds meer op een huis te gaan lijken. Jan en Liza hebben een Instagramaccount gemaakt om alles over de woning op te delen. Gisteren deelde zij een sneak peak in de story van het account. ‘De eerste 3D schetsen zijn binnen. We kunnen echt niet wachten tot het helemaal klaar is…’, staat erbij geschreven. De keuken ziet er op 3D schetsen al heel mooi uit. Wij weten één ding heel zeker: dit wordt een práchtige villa!

100%NL Magazine Marbella Jan Smit

Bron en Beeld: Instagram Casa Herrero Marbella/Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
MOOI: Bijzondere avond voor Jan Smit en dochter Emma
Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger
Jan Smit bijt terug na nare reactie van volger
Lees alle artikelen over Jan Smit