100%NL Magazine Simon Keizer Annemarie
Zie ook:
Delen

Spannend moment voor Simon en Annemarie Keizer: ‘Voelde zo gek’

Simon en Annemarie Keizer beleefden gisteren een spannend, maar ook heel leuk moment!

Simon en Annemarie Keizer

Het verliefde stel Simon en Annemarie Keizer zitten nog helemaal op hun blauwe wolk. Op 21 december 2021 werden Simon en Annemarie voor de tweede keer ouders. Hun prachtige zoon Joa zag toen het daglicht.

Joa is het tweede kindje voor Simon en Annemarie, zij hadden al dochter Kiki. Kiki is inmiddels alweer 4 jaar oud, gaat al een tijdje naar school en is nu dus grote zus!

De komst van een nieuwe baby blijft een bijzondere en speciale gebeurtenis. Veel gezinnen laten daarom dan ook vaak foto’s maken van het kersverse geluk. Zo ook de familie Keizer! De allereerste foto van het complete gezin – inclusief hondje Bobbi- zie je hier.

Spannend moment

Met een pasgeboren baby én een kleuter thuis is het flink aanpoten. Tijd voor elkaar kan er dan wel eens bij inschieten. Daarom besloten Simon en Annemarie gisteren dat het weer écht even tijd was voor quality time. De oppas werd geregeld, het restaurant werd gereserveerd en de goede zin was aanwezig: Simon en Annemarie gingen weer samen op date!

Op Instagram laat Annemarie weten dat het toch wel een spannend moment was. ‘Gister voor het eerst weer een paar uurtjes met z’n tweetjes op stap geweest. Fijn om even niets te moeten (oké op die ene keer kolven na) en vollop aandacht voor elkaar te hebben!’

Thuisfront

Natuurlijk is het best even wennen om allebei je kinderen voor het eerst weer achter te laten en om weer even niet fulltime mama te zijn. Ook nu Annemarie voor de tweede keer moeder is geworden voelt het nog net zo gek. Annemarie: ‘Al voelde het nu net zo gek als de eerste keer zonder Kiki op pad, toen zij net geboren was. Een stuk van mijn hart dat buiten mijn lichaam wandelt. Keer twee.’

Gelukkig bestaat er altijd nog iets als FaceTime en werd het thuisfront natuurlijk even gebeld om te checken of alles goed was. Zo te zien hebben Simon en Annemarie hartstikke genoten van hun fijne avondje samen!

Bron en Beeld: Instagram Simon Keizer, Instagram Annemarie Keizer

Delen

Meer over Simon Keizer

FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
FANS OPGELET: Naast een nieuwe single nóg meer geweldig nieuws voor Simon Keizer
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Zoon van Simon Keizer treedt in de muzikale voetsporen van zijn vader!
Lees alle artikelen over Simon Keizer

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer