100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

LEZEN: Speciaal moment voor zoontje Chantal Janzen

Gisteren was een bijzondere dag voor Bobby, maar hij had er misschien toch andere verwachtingen van. Wat is het toch ook een hilarisch ventje.

Chantal Janzen

Chantal Janzen kennen we allemaal als Nederlandse (musical)actrice en presentatrice. Er gaat geen dag voorbij dat wij deze bezige bij niet op tv voorbij zien komen. Daarbij heeft zij ook nog haar eigen magazine &C en een webshop. Een druk bestaan dus!

De Nederlandse presentatrice is al jaren getrouwd met haar grote liefde, Marco Geeratz. Samen kregen zij twee zoontjes: James en Bobby. Uit een eerdere relatie kreeg Marco al drie kinderen en samen vormen zij een prachtig, samengesteld gezin.

Speciaal moment

Voor Bobby was gisteren een speciale dag, want hij had zijn eerste pianoles. Chantal deelde een te schattige foto van haar 5-jarige zoontje achter een grote piano en daar smelt iedereen bij weg. Toch had Bobby andere verwachtingen van zijn eerste les, want hij had liever een ander liedje geleerd. Chantal vroeg welk liedje haar zoon had geleerd en daar reageerde hij zuchtend op: ‘Sinterklaasje bonne bonne bonne.’ Toen Chantal vroeg waarom hij dat met een zucht zei en welk nummer hij wel wilde spelen, antwoordde hij: ‘Coldplay’. Tijdens je eerste pianoles gelijk een liedje van Coldplay leren is wel heel hoog gegrepen, maar wie weet leer je die volgende week Bobby!

100%NL Magazine Bobby Geeratz 100%NL Magazine Bobby Geeratz

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen