100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Suzan en Freek met Ed Sheeran op dakterras: ‘Ik was een soort van in paniek’

Het stel was rustig wat aan het eten, maar toen deze superster ernaast kwam zitten, kregen zij toch wat klamme handjes.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar zingen en optreden, heeft het stel ook een bruiloft op de planning staan. Freek is vorig jaar namelijk voor Suzan op zijn knieën gegaan. Wanneer zij elkaar het jawoord gaan geven, is helaas nog niet bekend.

Amerika

Het stel staat erom bekend dat zij niet graag stilzitten en zij reizen graag samen de wereld over. Dit keer zijn Suzan en Freek in onder andere New Orleans, Memphis, Nashville, Washington en New York geweest en aan de foto’s te zien, hebben zij er héél erg van genoten.

Ed Sheeran

Net nadat Suzan en Freek lekker hadden gegeten op het dak van het One Hotel in New York, kwam een heel bijzonder iemand naast het stel zitten: Ed Sheeran. ‘Ik dacht: what the fak dit is Ed Sheeran’, vertelt Suzan. ‘Ik dacht dat ik in zo’n geval best kalm zou blijven, maar ik moest nadat we weg waren gegaan echt even puffen omdat ik een soort van in paniek was.’ Ed Sheeran zat samen met zijn vrouw en producer aan tafel en Suzan en Freek konden letterlijk alles horen van wat zij zeiden. ‘Ze zeiden dat ze een hele drukke week hadden gehad met de promotie van de nieuwe plaat’, zegt Freek. Ondanks het feit dat Suzan en Freek onder de indruk waren, hebben zij niet om een foto gevraagd. ‘We weten zelf hoe dat gaat, als er een iemand op de foto gaat, dan volgt het hele terras.’

Toch kon het Nederlandse duo niet weglopen zonder iéts te doen, dus Suzan vond dat Freek iets tegen Ed Sheeran moest zeggen. ‘We liepen langs en toen zei ik: gefeliciteerd met het nieuwe album en de mooie documentaire, want die had ik net daarvoor in het vliegtuig gezien’, vertelt Freek. Ook heeft Freek gezegd dat het stel hem super inspirerend vindt. ‘Nadat we dat gezegd hadden dachten we meteen ook wel van: en nu weer wieberen voor het ongemakkelijk wordt’, laat Freek weten. ‘En toen gaf hij ons een hand en die hebben we sindsdien niet meer gewassen’, zegt Suzan grappend. Wat een geweldige belevenis.

Bron en Beeld: Qmusic.

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
Lees alle artikelen over Suzan en Freek