100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Suzan en Freek nemen een welverdiende break!

Suzan en Freek nemen even de tijd om van en met elkaar te genieten. Dit is ze natuurlijk van harte gegund!

Suzan en Freek

‘Nooit meer regen’, ‘Vas-y’ en ‘Onderweg naar later’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid! En naast met elkaar muziek maken, is het stel kortgeleden ook in het geheim getrouwd. ‘Wat een droomweekend’, schreven zij op Instagram.

Magische vakantie

Na een ontzettend drukke periode, waarin zij onder andere 14 dagen Vrienden van Amstel Live achter de rug hebben, was het nu echt tijd om even bij te komen. Suzan en Freek delen een aantal prachtige foto’s op Instagram van hun magische skivakantie. Samen met hun familie hebben zij zich even teruggetrokken in het prachtige Italië. ‘Sneeuw, zon, pasta & tiramisu – heerlijk weekje met familie in Italië’, schrijven Suzan en Freek erbij.

Op de foto’s is te zien hoe zij samen aan het genieten zijn van het mooie weer in de bergen. Hierop kregen ze veel leuke reacties van vrienden, volgers en fans: ‘Zo leuk!’, ‘Wat stralen jullie veel liefde en zoveel genieten samen uit ! Mooi om te zien’ en ‘Hebben ze verdiend hè’, schrijven zij. Hard werken wordt beloond en zij hadden deze vakantie écht verdiend.

https://www.instagram.com/p/C3LLCZVsMOU/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto's van Suzan en Freek
Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto’s van Suzan en Freek
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Lees alle artikelen over Suzan en Freek