100%NL Magazine Sven Kramer Naomi van As
Zie ook:
Delen

FOTO: Sven Kramer en zoontje Dexx samen op de schaatsen!

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen: het afgelopen weekend nam Sven Kramer zijn zoontje Dexx mee schaatsen!

Sven Kramer

Ze zijn al jaren samen en nog altijd smoorverliefd op elkaar: het sportkoppel Sven Kramer en Naomi van As. Samen hebben ze een een dochtertje, Kae Kramer en een zoontje Dexx Kramer. Regelmatig zien we de allerleukste foto’s van de schattige, grappige, maar vooral ondeugende kinderen voorbij komen en daar smelt iedereen keer op keer weer bij weg. Waar het gezin ook iedereen steeds weer mee verbluft, zijn de lange lokken van Kae en Dexx. De kinderen hebben op zo’n jonge leeftijd al zóveel haar en dat maakt het alleen maar schattiger.

Naomi en Kae

Het hele gezin Kramer ging het afgelopen weekend het ijs op. Natuurlijk mochten Naomi en Kae niet ontbreken. En wat blijkt? Kae is nu net al zo’n groot schaatstalent als haar vader. Zonder enige aarzeling of angst schaatst ze zichzelf vooruit. Een té lief gezicht!

Dex ook op de schaatsen

Natuurlijk mag de koning van de ijsbaan niet ontbreken op het natuurijs: Sven Kramer! En hij deed het dit keer niet alleen, maar hij naam zijn zoontje Dexx mee. Wij kunnen ons voorstellen dat dit een geweldig moment moet zijn voor Sven.

Sven houdt zijn zoon stevig vast en schaatst over de bevroren sloot. Dexx vindt het zo te zien helemaal prima en zit lekker warm en ingepakt tegen zijn vader aan. Een waanzinnige foto!

Bron en Beeld: Instagram Sven Kramer

Delen

Meer over Sven Kramer

SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
Meekijken in het prachtige ski-album van Sven Kramer en Naomi van As
Meekijken in het prachtige ski-album van Sven Kramer en Naomi van As
Lees alle artikelen over Sven Kramer