sylviemeis_header_instagram
Zie ook:
Delen

WHAT! Sylvie Meis geeft kijkje in enórme kledingkast

Dat Sylvie niet vaak dezelfde kleding draagt, verbaast ons niks, maar dat zij zóveel kleding heeft.. Daar gaat onze mond wel even open van staan!

Sylvie Meis

Sylvie Meis is een Nederlandse presentatrice, actrice en model, die alweer flink wat jaren in het Duitse Hamburg woont. Sylvie trouwde in 2005 met Rafael van der Vaart en met hem kreeg zij een zoontje Damián. In 2013 is het stel van elkaar gescheiden en in de jaren daarna heeft Sylvie nog wat andere, korte relaties gehad, maar ruim twee jaar geleden trouwde zij met Niclas Castello. Hun huwelijk hield helaas ook niet lang stand, want enkele weken geleden maakten het stel bekend gescheiden te zijn. Sylvie is momenteel dus weer vrijgezel.

Enorme kledingkast

Waar wij het allemaal unaniem over eens zijn, is dat Sylvie er áltijd uit ziet om door een ringetje te halen. De presentatrice draagt de mooiste kleding en het staat haar allemaal fantastisch. Wat ons wel opvalt, is dat Sylvie (bijna) nooit dezelfde kleding draagt. Om al die jurken, tassen, blazers en hakken op te bergen, moet zij wel een héle grote kledingkast hebben, maar die heeft zij! Op Instagram deelt Sylvie een foto van onwíj́s veel kartonnen dozen in haar woning en op de tweede foto poseert zij in haar eigen kledingkast. Ieder jaar wordt deze kast opgeruimd en daarmee krijgt Sylvie hulp van een groepje vrouwen. Het is dat wij weten dat het Sylvie’s kledingkast is, maar wij zouden het ook geloven als zij zegt dat het een grote kledingwinkel is. Wow, wat is deze kast groot en wát een kleding. Gelukkig krijgt alle kleding een tweede leven..

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis.

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis