100%NL Magazine Sylvie Meis
Zie ook:
Delen

ZIEN: Sylvie Meis onherkenbaar na Shakira-look!

Sylvie Meis is onherkenbaar nadat ze in de huid kruipt van Shakira!

Sylvie Meis

Ze woont al heel wat jaren in ons buurland Duitsland maar ze is toch echt een bloedmooie Nederlandse: Sylvie Meis!

Allergrootste liefde

Sylvie is alweer een aantal jaar getrouwd is met haar grote liefde Niclas Castello. Op een prachtige dag in het mooie Florence, op een nog mooiere locatie gaven de twee elkaar het jawoord. Sylvie zag er waanzinnig uit in haar witte trouwjurk met lange sluier en ook Niclas zag er goed uit in zijn zwarte pak. Het stel is alweer ruim 2 jaar getrouwd en op hun huwelijksdag deelde Sylvie een paar mooie trouwfoto’s op haar Instagram als throwback. Benieuwd hoe mooi Sylvie er uit zag op haar mooie dag? Dat zie je hier!

Ondanks dat Sylvie natuurlijk smoorverliefd is op haar knappe man, is hij niet de allergrootste liefde in haar leven. Die eervolle plek gaat naar haar zoon Damián, die ze samen met Rafael van der Vaart kreeg. Moeder en zoon hebben een hele goede band samen en brengen zo veel tijd mogelijk met elkaar door. Daarnaast lijken ze ook nog eens hartstikke op elkaar, wat goed te zien is op deze foto’s.

Onherkenbaar na Shakira-look

Voor een 30e verjaardag van een goede vriend haalt Sylvia álles uit de kast en kiest ze voor een ware Shakira-look. Haar blonde haren ruilt ze in voor een wilde, krullende coupe en zoals we Sylvie kennen heeft ze een prachtig, maar ook heel sexy outfit aan. Ze kan het hebben! In een doorschijnende jurk vol met glinsterende steentjes weten wij zeker dat Sylvie de show zal stelen tijdens het feestje.

Benieuwd naar de onherkenbare Sylvie? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis