100%NL Magazine Wim Beelen
Zie ook:
Delen

Sylvie Meis laat van zich horen na breuk Wim Beelen

Na Wim laat Sylvie Meis zich uit over de relatiebreuk aan het Duitste Bild.

Sylvie Meis

Met haar sprankelende persoonlijkheid en onberispelijke stijl heeft Sylvie Meis als presentatrice, model en actrice de harten van iedereen veroverd. De carrière van Sylvie begon toen ze bekend werd door haar presentatiewerk, vanaf dat moment is Sylvie niet meer uit de spotlights geweest.

Relatiebreuk met Wim

Sylvie is heel wat maanden vrijgezel geweest, maar een paar maanden geleden kwam zij vastgoedondernemer Wim Beelen tegen. De twee leken smoorverliefd op elkaar te zijn en iedereen had het beste met de twee voor. Helaas is er na een paar maanden al een einde aan het sprookje gekomen. Wim deelde dit nieuws eerder deze week op zijn Instagram. Daarover zei hij: “‘Lieve familie en vrienden. Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen. Na twee dates moest iemand dat zonodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen. Sylvie haar leven boven de radar en mijn leven eronder is een weg wat niet bij mij past.”

Reactie Sylvie

Ook Sylvie reageert op de breuk. Zo zegt ze kort maar krachtig tegen het Duitse Bild: “Het is jammer, maar we passen niet bij elkaar.” Ook heeft ze alle foto’s en video’s met elkaar van haar Instagram gehaald. Helaas is Wim ook niet de ware voor Sylvie, wij hopen dat ze beiden het in rust kunnen afsluiten.

 

 

 

Bron: Het Duitse Bild, Shownieuws. Beeld: Instagram Wim Beelen

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis