100%NL Magazine Wim Beelen
Zie ook:
Delen

Sylvie Meis en Wim Beelen zetten volgende stap in relatie

De twee zijn nog maar een paar maanden samen, maar zij lijken de ware voor elkaar te zijn. De volgende en leuke stap is gezet.

Sylvie Meis

Met haar sprankelende persoonlijkheid en onberispelijke stijl heeft Sylvie Meis als presentatrice, model en actrice de harten van iedereen veroverd. De carrière van Sylvie begon toen ze bekend werd door haar presentatiewerk, vanaf dat moment is Sylvie niet meer uit de spotlights geweest.

Relatie met Wim

Sylvie is heel wat maanden vrijgezel geweest, maar een paar maanden geleden werd bekend dat zij weer verliefd is. Het is vastgoedondernemer Wim Beelen die haar hart heeft gestolen. De twee zijn smoorverliefd op elkaar en het ziet ernaar uit dat zij het heel fijn hebben samen.

Volgende stap

Waar sommige het rustig aan doen in het begin van hun relatie, gaan Sylvie en Wim juist heel snel. De twee merken dat het goed zit en daarom lijkt het er nu al op dat zij opzoek zijn naar een penthouse in Amsterdam. Het lijkt zelfs noodzakelijk te zijn, want het penthouse in Laren waarin zij nu samenwonen, is gisteren verkocht. Dit meldt BekendeBuren. Het stel heeft nog even om iets nieuws te zoeken, maar de volgende stap in de relatie is in ieder geval gezet.

Bron en Beeld: Shownieuws en BekendeBuren

Delen