100%NL Magazine Sylvie meis
Zie ook:
Delen

Sylvie Meis openhartig over cosmetische ingrepen: ‘Ik gebruik fillers’

Sylvie Meis (43) is inmiddels de veertig gepasseerd en ziet er iedere dag uit om door een ringetje te halen. Menig vrouw is jaloers op de looks van deze beauty. Ze geeft toe dat niet alles aan haar puur natuur is.

‘Slapen, sporten, gezond eten en water drinken’

Sylvie Meis kennen we natuurlijk allemaal als een echte glamourvrouw. Haar haren zitten altijd perfect in model, haar make-up is altijd on point en ze loopt er altijd super fashionable bij. Hier werkt ze dan ook keihard voor. De beauty werkt zich regelmatig in het zweet in de gym en ze houdt er een gezond eetpatroon op na. Zo showde ze onlangs nog haar strakke bikinibody.

Maar nu geeft Sylvie toe dat deze gezonde lifestyle niet het enige is waardoor zij er zo uit blijft zien. ‘Ik heb mijn lippen laten opspuiten. Dan moet je elke keer weer die vraag omzeilen door te zeggen slapen, sporten, gezond eten en water drinken’, vertelt Sylvie in het tijdschrift JAN.

‘Ik gebruik fillers’

Waar Sylvie er vroeger nog wat geheimzinnig over deed, geeft ze nu openlijk toe dat ze de natuur een handje heeft geholpen: ‘Ja ik heb goede genen én ik gebruik fillers en daarmee kan ik dat wat je nu ziet bereiken’.

Zó ziet Sylvie eruit zonder make-up

Sylvie ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Zélfs op maandagmorgen. Zo zegt de presentatrice: ‘Make-up is niet mijn nummer één prioriteit, maar ik breng het wel elke dag aan om me gemotiveerd te voelen en mezelf een beetje een glow of life te geven.’ Maar hoe wordt Miss Meis eigenlijk ‘s ochtends wakker? Zo ziet Sylvie Meis eruit zonder make-up!

Huwelijk met Niclas Castello

Op een sprookjesachtige locatie in Italië gaf Sylvie Meis op 19 september 2020 haar jawoord aan Niclas Castello. Sylvie zag er werkelijk prachtig uit in een oogverblindende trouwjurk! De twee genieten sinds die tijd van het leven en maken samen vele prachtige reizen.

Niclas is een beroemde kunstenaar. Niclas Castello is dan ook niet zijn echte naam, maar een artiestennaam. Eigenlijk heet hij Norbert Zerbs. In Amerika is er veel commotie rondom Niclas en lag hij onlangs zwaar onder vuur.

Bron: JAN Magazine | Beeld: Instagram Sylvie Meis

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis