100%NL Magazine Tanja Jess
Zie ook:
Delen

Tanja Jess deelt bizar verhaal over wurging: ‘Het leek bijna alsof hij stikte’

Tanja Jess vertelt over een bizarre en eigenlijk best wel heftige treinreis uit het verleden. Ook wij schrokken hiervan!

Tanja Jess

Alweer heel wat jaren geleden, in 1996, brak Tanja Jess door bij het grote publiek toen ze een rol in de serie Unit 13 wist te bemachtingen. Daarna speelde Tanja ook nog in onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, Costa!, Onderweg naar Morgen en Toen was Geluk nog heel Gewoon.

Tanja is al jaren getrouwd met haar partner en grote liefde, Charly Luske. Samen zijn zij ouders van een dochter en zoon: Alice en Bobby.

Wurging in een trein

Tanja liep vorige week over de rode loper om naar de première van de nieuwe Nederlandse toneelversie van Murder on the Orient Express te gaan. Zij vertelde aan Shownieuws dat zij zelf ook weleens een vreemde gebeurtenis heeft meegemaakt tijdens een treinreis. ‘Over thrillers gesproken, ik heb ooit iemand ontmoet in de trein die wilde dat ik hem zou wurgen’, begint zij.

Hoewel het verhaal heel heftig en eng lijkt, bleek de man haar alleen maar een zelfverdedigingstechniek laten zien. ‘Die man begon een heel verhaal af te draaien over dat als je je nek aanspant, je niet gewurgd kunt worden.’ Wat een gekke plek om zoiets aan iemand te leren…

Toegegeven

Tanja weigerde deze vraag en zij besloot hier absoluut niet aan mee te doen. De man bleef aandringen en uiteindelijk besloot Tanja toe te geven. ‘Ik heb hem toen beetgepakt en keihard op zijn adamsappel gedrukt en toen leek het bijna alsof hij stikte’, vertelt Tanja lachend. ‘Dus die techniek van hem werkte toch niet zo optimaal als hij had gehoopt. Ja, heel apart was dat.’ Wij kunnen ons voorstellen dat dit een bizarre treinreis is geweest.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Tanja Jess

MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
MOOI: Charly Luske en Tanja Jess zetten jarige dochter in het zonnetje
Column Tanja Jess: 'Dit is mijn liefdesbaby'
Column Tanja Jess: ‘Dit is mijn liefdesbaby’
Lees alle artikelen over Tanja Jess