100%NL Magazine Thijs Römer en Igone de Jongh
Zie ook:
Delen

ZIEN: Thijs Römer en Igone de Jongh weer even samen voor verjaardag Katja

Exen Thijs Römer en Igone de Jongh waren voor een speciale gelegenheid weer even samen.

Thijs Römer en Igone de Jongh

Thijs Römer en Igone de Jongh zijn jarenlang een stel geweest. In oktober 2019 stapten Thijs en Igone in het huwelijksbootje en sindsdien is het stel onafscheidelijk en super gelukkig geweest met elkaar en de kinderen, die zij overigens niet samen kregen. Thijs kreeg uit een relatie met Katja Schuurman namelijk een dochter, Sammie en Igone kreeg uit een eerdere relatie een zoon, Hugo. Ook hadden zij samen een hondje, Maup.

Uit elkaar

Afgelopen januari maakten Thijs en Igone bekend uit elkaar te gaan. Het sprookjeshuwelijk is tot een einde gekomen. ‘Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen’, schreef Igone in een emotioneel statement.

Verdere toelichting hebben zowel Thijs als Igone nooit gegeven. Toch lijkt het er sterk op dat het tweetal uit elkaar is gegaan nadat bekend werd dat Thijs beschuldigd werd van seksueel overschrijdend gedrag.

Weer even samen

Gelukkig zijn de twee wel als goede vrienden uit elkaar gegaan en waren ze het afgelopen weekend weer even samen. En dat was niet zonder reden: speciaal voor de verjaardag van Katja Schuurman waren de twee weer even samen.

Bij een vrolijke selfie van het drietal schrijft Igone: ‘Wij houden van je Katja!’. Benieuwd naar die selfie? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren feest!
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
BABYNIEUWS: Ex Katja Schuurman wordt opnieuw vader
Lees alle artikelen over Katja Schuurman