Thijs Römer hand in hand gespot met deze bekende vrouw!
Zie ook:
Delen

Thijs Römer hand in hand gespot met deze bekende vrouw!

Thijs en Igone zijn inmiddels een tijdje uit elkaar, maar de acteur is nu opnieuw gespot met een andere vrouw. Er zijn zelfs foto's gemaakt.

Thijs Römer

Thijs Römer is een Nederlandse acteur, producent en scenarioschrijver. Velen zullen hem kennen als acteur in film F*ck de Liefde en in programma’s als Moordvrouw en Nieuwe buren. De acteur heeft jaren geleden een relatie gehad met Katja Schuurman, met wie hij ook een dochter kreeg. Daarna trouwde Thijs met Igone de Jongh, maar hun relatie strandde eerder dit jaar ook. Thijs kwam vorig jaar in opspraak, vanwege verschillende grote beschuldigingen die tegen hem werden gedaan. Onlangs werd bekendgemaakt dat hij hiervoor wordt gestraft.

Gespot

Igone de Jongh hoorde een tijd geleden dat Thijs tijdens de relatie met haar vreemd was geweest met influencer Noor de Groot. Thijs en Noor leken niet met elkaar verder te gaan, omdat Noor zelf nog ook in een relatie zat. Nu zijn de twee toch hand in hand gespot op het Hemmeland in Monnickendam. Dit deelde Yvonne Coldeweijer op Instagram. Of de twee daadwerkelijk een relatie hebben, is niet bekend.

100%NL Magazine Thijs Romer en Noor de Groot 100%NL Magazine Thijs Romer en Noor de Groot

Bron en Beeld: Instagram Yvonne Coldeweijer

Delen

Meer over Thijs Römer

LEZEN: Geweldig nieuws voor Thijs Römer
LEZEN: Geweldig nieuws voor Thijs Römer
Vader Thijs Römer over gevangenisbezoek: 'Dat is verschrikkelijk om te zien'
Vader Thijs Römer over gevangenisbezoek: ‘Dat is verschrikkelijk om te zien’
Lees alle artikelen over Thijs Römer