LEZEN: Geweldig nieuws voor Thijs Römer
Zie ook:
Delen

LEZEN: Geweldig nieuws voor Thijs Römer

Thijs kan na de afgelopen tijd en heftige maanden weer even opgelucht ademhalen. Hij heeft goed nieuws te horen gekregen.

Thijs Römer

Thijs Römer is een Nederlandse acteur, producent en scenarioschrijver. Velen zullen hem kennen als acteur in film F*ck de Liefde en in programma’s als Moordvrouw en Nieuwe buren. De acteur heeft jaren geleden een relatie gehad met Katja Schuurman, met wie hij ook een dochter kreeg. Daarna trouwde Thijs met Igone de Jongh, maar hun relatie strandde vorig jaar ook.

Thijs kwam vorig jaar in opspraak, vanwege verschillende grote beschuldigingen die tegen hem werden gedaan. Hij moest hiervoor een maand naar de gevangenis. Die straf zit er inmiddels op.

Enorme opsteker

De afgelopen tijd is alles behalve makkelijk geweest voor Thijs. Wat er nu dan ook is gebeurd, had hij waarschijnlijk niet zien aankomen. Het nieuwe filmproject van Thijs en tevens ook zijn eerste publieke klus na zijn gevangenisstraf, heeft een subsidie gekregen van het Nederlands Filmfonds.

Het gaat over de film Wraak en hiervoor heeft Thijs het scenario geschreven. Voor de film is een bedrag van 617.174 euro vrijgemaakt. Wraak is geregisseerd door Jonathan Elbers, bekend van onder andere De Club van Lelijke Kinderen. Dit alles is voor Thijs natuurlijk heel goed nieuws. Wat zal hij blij zijn…

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Thijs Römer

Vader Thijs Römer over gevangenisbezoek: 'Dat is verschrikkelijk om te zien'
Vader Thijs Römer over gevangenisbezoek: ‘Dat is verschrikkelijk om te zien’
LEZEN: Zus Thijs Römer reageert op verhalen over broer
LEZEN: Zus Thijs Römer reageert op verhalen over broer
Lees alle artikelen over Thijs Römer