100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Thomas Berge en Elianne onthullen geslacht tweede kindje

Thomas en Elianne maakten kortgeleden bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een...

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Uit zijn vorige relatie met Myrthe Mylius kreeg Thomas een zoon genaamd Jack. Helaas hield de relatie geen stand en gingen Thomas en Myrthe uit elkaar. Toch hebben ze altijd een hele goede band gehouden en vormen ze samen een hartstikke leuk samengesteld gezin.

Het liefdesgeluk lachte Thomas Berge niet toe, totdat hij oog in oog kwam met Elianne Zweipfennig. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het stel is vorig jaar zelfs stiekem getrouwd.

Geslacht baby

Thomas en Elianne werden vorig jaar ouders van een zoontje, Saint. Kortgeleden maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Gisteren was de gender reveal en daar maakten zij bekend ouders te worden van een meisje. ‘YES!!! Onze droom komt uit. Wij springen uit elkaar van geluk, een klein prinsesje, een prachtige mooie dochter, de kers op de taart in een huis vol mannen! Deze gender reveal is opnieuw alles waarvan we alleen konden dromen, zó bijzonder om dit een jaar later wederom allemaal mee te mogen maken. We zijn overweldigd door emotie en zitten nog helemaal op een echte ROZE wolk!’, schrijven zij bij de foto. Wat een prachtig nieuws is dat zeg!

Bron en Beeld: Instagram Thomas Berge

Delen

Meer over Thomas Berge

Vrouw Thomas Berge: 'Morgen toch maar weer bellen voor een echo'
Vrouw Thomas Berge: ‘Morgen toch maar weer bellen voor een echo’
SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
Lees alle artikelen over Thomas Berge