100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

WAUW: Thomas Berge en vriendin stralen tijdens zwangerschapsshoot

De baby laat nog even op zich wachten, maar de snelgroeiende babybuik van Elianne is alvast vastgelegd op de foto's. Wauw!

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij vorig seizoen te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje. Op muziekgebied heeft Thomas nog grote plannen, maar hij zal binnenkort eerst even volop gaan genieten van zijn kleine jongen, die over een paar maanden geboren zal worden.

Zwangerschapsshoot

Zowel Thomas als Elianne plaatsen regelmatig foto’s van Elianne’s snelgroeiende babybuikje. De kleine laat nog even op zich wachten, want Elianne is pas 7 maanden zwanger, maar zowel papa als mama kunnen het niet meer afwachten. Het stel Besloot de prachtige babybuik vast te leggen tijdens een fotoshoot en dat zorgde voor de mooiste foto’s. ‘See you soon baby’, schreef Elianne eronder. Wauw, wat is dit mooi gemaakt. Een bijzonder aandenken voor altijd. Nog heel even wachten op de kleine, Thomas en Elianne. Alvast heel veel succes met de laatste loodjes.

https://www.instagram.com/p/ClWlSqdIOtz/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Thomas Berge

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge