100%NL Magazine Thomas Berge

Thomas Berge en vriendin Elianne verwachten kindje: ‘Ons grootste geschenk ooit’

Afgelopen weekend maakte Thomas Berge bekend opnieuw vader te worden! Hij en zijn vriendin Elianne verwachten hun eerste kindje samen.

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo is hij dit seizoen te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Zoon Jack

Uit een eerdere relatie met de 5 jaar oudere Myrthe Mylius heeft Thomas een zoon Jack. Zijn oogappeltje. Helaas voor Thomas en Myrthe strandde hun relatie, maar de twee zijn altijd close gebleven.

Zelfs zó close dat Thomas een periode na de breuk dichtbij Myrthe is gaan wonen. In een eerder interview vertelde hij hierover: ‘Wij kiezen ervoor om het zo te doen. Jack wordt daar ook gelukkig van. Ik woon nu weer in Alphen aan den Rijn, de allerbeste keuze die ik ooit heb gemaakt. Myrthe woont 600 meter verderop. Jack is een keer op een woensdagmiddag naar me toe gefietst vanuit school. Toen deed ik de deur open en daar stond mijn kleine man. Dat moment besefte ik dat dit de juiste beslissing was. Ik heb gelijk Myrthe gebeld, in tranen.’

Foto’s van Jack zie je hier!

Eerste kindje samen

Inmiddels is Thomas alweer een tijd gelukkig met zijn vriendin Elianne. En binnenkort komt er gezinsuitbreiding, want Elianne is in verwachting!

Bij een liefdevolle video schrijft een dolgelukkige Thomas: ‘Ons grootste geschenk ooit… onze droom komt uit. We hebben nog nooit zoveel blijdschap, dankbaarheid en vooral liefde gevoeld. Jij bent meer dan welkom en we kunnen niet wachten om je te ontmoeten!’

Bron en Beeld: Instagram Thomas Berge