100%NL Magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Thomas Berge openhartig over drank- en drugsverslaving: ‘Dat was echt mijn dieptepunt’

Thomas Berge is erg openhartig geweest over zijn drank- en drugsverslaving tijdens de podcast 'Eerlijk over alcohol' van Koos van Plateringen.

Thomas, echte naam Chiel Ottink, is al jaren bekend als zanger. Omdat hij al vroeg in de spotlights stond kwam hij ook vroeg in aanraking met alcohol. Thomas wist na de eerste slok al ‘dat hij het te lekker vond’. Helaas bleef het niet bij die ene slok. Voordat Thomas het doorhad dronk hij steeds meer en meer. ‘Ik dronk denk ik wel een fles wodka weg. Per dag. Dat was echt mijn dieptepunt.’

Maar niet alleen de drank vloeide rijkelijk bij Thomas, ook gebruikte hij op een gegeven moment veel drugs. Thomas: ‘Het was niet rock en roll, want ik zat in mijn eentje op de bank met een paar lijntjes voor mijn neus naar Comedy Central te kijken. Dat was het enige waar ik nog vrolijk van werd.’ Gelukkig besloot Thomas daarna dat de emmer vol zat en dus klopte hij aan bij verslavingsdeskundige Keith Bakker. Die heeft hem geholpen om van zijn verslaving af te komen.

Inmiddels is Thomas alweer jaren clean. Samen met Myrthe Mylius heeft hij een zoon, genaamd Jack.

Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Thomas Berge

Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: 'Tijd heelt alle wonden'
Frisse start voor ex-vrouw Thomas Berge: ‘Tijd heelt alle wonden’
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Elianne laat van zich horen na breuk met Thomas Berge
Lees alle artikelen over Thomas Berge