100pmagazine Gooische Vrouwen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Tjitske Reidinga geeft sneak peek van nieuwste seizoen Gooische Vrouwen

Tjitske Reidinga deelde een te leuke foto van de vier vriendinnen/collega's samen tijdens een draaidag. Zo leuk om te zien.

Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen uit Het Gooi. De serie was van 2005 tot en met 2009 op televisie te zien en was een grote hit onder alle Nederlandse vrouwen. Daarna volgden twee films, die allebei meer dan twee miljoen bezoekers trokken. Het zijn daarmee twee van de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van de afgelopen decennia.

Eind vorig jaar kwam er geweldig nieuws naar buiten, want Gooische Vrouwen komt terug en de gehele cast doet weer mee.

Achter de schermen

De draaidagen voor het nieuwste seizoen zijn in volle gang en zo nu en dan deelt één iemand van alle acteurs/actrices wat beelden. Vorige week kwamen er wat foto’s van Martin Morero en tante Cor naar buiten en nu is het Tjitske Reidinga die zelf een foto van achter de schermen deelt. Wij zien de vier Gooische Vrouwen samen aan tafel zitten met wat cameramannen daarachter. ‘Van deze vrouwen hou ik zoveel’, schrijft Tjitske.

Fans van de serie reageren enthousiast. Zo schrijft iemand: ‘Jaaa zo leuk dit. Op zo’n foto wachtte ik al.’ Verder reageren wat volgers: ‘OMGGGGG!!!!’ en ‘Ohh ik kan niet wachten!!’ Wij kunnen ook echt niet meer wachten…

Bron: Instagram Tjitske Reidinga en Beeld: ANP/Foto

Delen