100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

Toetsweek-terreur: Chantal Janzen deelt haar hilarische gedachtes als huiswerkcoach

Herkenbaar voor veel ouders! Chantal Janzen deelt haar struggles tijdens de voorbereiding voor de toetsweek van zoon James.

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Toetsweek

Chantal Janzen deelt op Instagram haar grappige avonturen terwijl ze probeert haar zoon James te helpen met de toetsweek. Met uitspraken als “Pff” en “K*tgrammatica” onthult ze haar struggles als huiswerkcoach. Het lijkt alsof Chantal soms meer in de war is dan haar tienerzoon. Haar verhalen zijn een mix van humor en eerlijke verwarring, en ze vraagt zich af of ze helpt of in de weg staat. Het is een beetje een gekke reis door de wereld van puberhuiswerk, waarbij Chantal vastbesloten is om haar volgers te laten lachen, zelfs te midden van alle chaos rondom toetsen en boeken. Je ziet het hier.

 

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
SMELT: Bobby maakt emoties los bij Chantal en Marco met liefdevolle tekening
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: 'Janken'
Chantal Janzen geraakt door bijzondere actie: ‘Janken’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen