100%NL Magazine Chantal Janzen en marco
Zie ook:
Delen

ZIEN: Chantal Janzen zet jarige Marco in het zonnetje

Het stel is momenteel samen met hun twee jongste kinderen aan het genieten van een heerlijke vakantie. Vandaag een extra grote feestdag dus.

Vakantie

Al flink wat dagen is Chantal Janzen met haar man Marco en hun twee jongste kinderen aan het genieten van een vakantie in Italië. Chantal plaatst zo nu en dan wat foto’s op Instagram, maar zij houdt haar volgers via haar Instagramstory dagelijks goed op de hoogte van alles wat zij meemaakt. De ergernissen van bijvoorbeeld een vieze hotelkamer, maar ook de mooie momenten met haar man en kinderen deelt zij. Vandaag is haar man Marco jarig en die zet zij daarom maar al te graag in het zonnetje.

Geliefde

Chantal plaatst een reeks foto’s in haar Instagramstory. Zij begint de fotoreeks met een prachtige foto van hun samen met daarbij: ‘De allerliefste leukste man is jarig’. Vervolgens deelt zij wat grappige foto’s van Marco. Één waarbij hij de gevonden hoed van hun zoontje James bijvoorbeeld draagt op straat, of een filmpje waarbij hij zijn zoon rustig zijn teennagels laat lakken. Ook plaatst zij twee grappige foto’s, waarbij Chantal en Marco in ‘toppositie’ verstoppertje spelen met de kinderen op vakantie. Na de grappige foto’s, deelt Chantal een foto van het hele samengestelde gezin samen, met daarbij: ‘En deze prachtige kadoos gaf hij mij zomaar. (3 dan he, voor die andere 2 moest ik hard werken)’. Na deze felicitatie was het tijd om een kaarsje uit te blazen en taart te eten als ontbijt. Wij feliciteren Marco met zijn 51e verjaardag.

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen