100%NL Magazine Trijntje Oosterhuis
Zie ook:
Delen

Trijntje sluit zoon na maanden weer in de armen: ‘Hartverlamming hield ik er aan over’

Nadat Trijntje haar zoon maanden moest missen, kan zij hem nu eindelijk weer in de armen sluiten. Zij deelt er een emotionele video over.

Trijntje Oosterhuis

Op jonge leeftijd werd Trijntje Oosterhuis bekend doordat ze samen met haar broer Tjeerd doorbrak in Total Touch. Daarna is de zangeres een solocarrière begonnen en is ze sindsdien een van de meest bekende zangeressen van Nederland. Trijntje blinkt niet alleen uit in zingen, want afgelopen seizoen deed Trijntje mee aan Het Perfecte Plaatje en zij schopte het tot de halve finale.

Al dit succes staat gepaard aan veel liefde en die krijgt zij van haar lieve man en 4 kinderen. Prachtig gezin..

Zoon weer thuis

Jonas, de oudste zoon van Trijntje, is na maanden in het buitenland weer terug bij zijn familie. Trijntje deelt een emotionele video op Instagram, waarop te zien is dat zij haar zoon weer in de armen sluit. ‘Twee maanden was hij met zijn beste vriend Sam aan de andere kant van de wereld en elke dag konden wij met z’n allen meekijken op hun reisverslag naar alle door hun gefilterde dingen die ze samen ondernamen. Hartverlamming hield ik er aan over. Op de gare brommertjes langs een greppel op mega slecht wegdek scheuren en dan filmpjes maken voor het thuisfront.’

‘Als ik mazzel had kreeg ik een keer in de week een FaceTimen momentje van hem. In twee maanden tijd Max 15min FaceTime. Maar dat voelde als een shot levenselixer waardoor ik de weken weer door kon komen. De “LoveStream “ momentjes waren dat! Collega ouders… dit herkennen jullie vast wel, het onbestemde gevoel van leegte als je je kind zolang moet missen (wat staat ons nog te wachten ) Maar hij is vol zelfvertrouwen de wereld in gegaan en weer helemaal gezond en veilig terug gekomen! Ik ben VET trots op hem. Maar tering zeg wat heb ik hem gemist!!!’ Wij snappen Trijntje volkomen, want zo’n lange tijd je zoon moeten missen, is heel moeilijk. Gelukkig is zij weer herenigd met Jonas.

https://www.instagram.com/reel/Ctd5_UMoxvA/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Trijntje Oosterhuis

Delen

Meer over Trijntje Oosterhuis

Bruiloft voor Trijntje Oosterhuis en Alvin in het verschiet?
Bruiloft voor Trijntje Oosterhuis en Alvin in het verschiet?
Trijntje Oosterhuis spreekt emotioneel over gemis: 'Heftig om te beseffen'
Trijntje Oosterhuis spreekt emotioneel over gemis: ‘Heftig om te beseffen’
Lees alle artikelen over Trijntje Oosterhuis