FOTO'S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Jutta Leerdam deelt beelden van gender reveal party

Onlangs deelde Jutta geweldig babynieuws en nu plaatste zij wat foto's van de dag waarop het geslacht van de baby bekend werd gemaakt. Zo leuk!

Jutta Leerdam en Jake Paul

Een jaar geleden kwam het nieuws naar buiten dat Nederlandse schaatster Jutta Leerdam weer gelukkig is in de liefde, en hoe! Ze heeft haar hart verloren aan de stoere bokser Jake Paul. Op Instagram deelt het stel regelmatig de leukste foto’s met elkaar. Helaas woont het koppel heel ver uit elkaar en zijn er periodes waarin ze elkaar minder vaak zien. Des te leuker zijn de dagen waarin ze elkaar wel zien…

Gender reveal party

Jutta en Jake deelden twee weken geleden heel mooi babynieuws, want zij worden oom en tante. Jake’s broer Logan verwacht een kindje. Gisteren werd het geslacht van de baby bekendgemaakt en daar deelde Jutta wat foto’s van. Samen met Jake was zij in het roze gekleed en dat bleek de juiste kleur, want Logan en zijn vriendin verwachten een meisje.

Na het delen van deze foto’s, ontving Jutta ongelooflijk veel berichten met de vraag of zij zelf zwanger is. In een volgende Instagramstory maakt Jutta duidelijk dat zij niet degene is die zwanger is. Wel laat de schaatster weten dat zij het niet kan afwachten om de kleine meid te ontmoeten en dat snappen wij heel goed!

100%NL Magazine Jutta Leerdam  100%NL Magazine Jutta Leerdam100%NL Magazine Jutta Leerdam

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam