Uiterlijk Nick Schilder bron van kritiek: 'Mensen moeten zich erbij neerleggen.'
Zie ook:
Delen

Uiterlijk Nick Schilder bron van kritiek: ‘Mensen moeten zich erbij neerleggen.’

Aan de Telegraaf heeft Nick laten weten wat hij nu van alle kritiek vindt die zijn fans hebben op zijn uiterlijk.

Nick Schilder

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Begin april werden deze nummers voor de laatste keer live gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar viel in april officieel het doek voor de twee. De laatste zes afscheidsconcerten in Ahoy waren geweldig. Het was voor zowel Nick en Simon als hun publiek één groot spektakel en heel emotioneel.

Nieuw imago

Sinds de breuk met Simon Keizer richt Nick zich nu volledig op zijn solocarrière. En bij een nieuwe start hoort natuurlijk ook een nieuw imago. Hij heeft de Nederlandse muziek vaarwel gezegd en zingt nu voornamelijk in het Engels. Maar ook zijn look is onder handen genomen. Vandaag de dag zien we Nick hipper dan ooit en we kunnen niets anders zeggen dan dat het hem heel goed staat!

Kritiek

Toch blijft het uiterlijk van Nick een groot kritiekpunt voor zijn fans. Ook Nick is zich hier van bewust, want hij laat het volgende weten aan De Telegraaf: ‘Bij elk optreden in Beste Zangers gaat dertig procent van de online reacties over de uitvoering van het liedje en 70 procent gaat over mijn baard.’ Tja, de baard van Nick Schilder is al heel lang een gesprek van onderwerp. De kritiek begon al in februari 2021, toen het los ging over deze foto van Nick.

Helaas voor Nick is zijn baard nog steeds een hot topic. Maar of Nick daar zich druk om maakt… Nick: ‘Mensen moeten zich er maar bij neerleggen, want de baard gaat voorlopig niet weg. Het heeft niets te maken met een ander of nieuw imago, want de baard is er al sinds de covid-lockdown en toen was er nog geen sprake van een breuk met Simon. Maar ik word dit jaar veertig en je mag dat ook wel zien.’

Beeld: Instagram, Bron: Telegraaf

Delen

Meer over Nick Schilder

WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Nick Schilder