100%NL Magazine Kelly Piquet en Max Verstappen
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Kelly Piquet verrast volgers met kort kapsel en pony

Dat Kelly álles kan hebben, bewijst zij maar weer met deze foto's. Zij was aanwezig bij een modeshow en daar schitterde zij. De pony stond haar fan-tas-tisch!

Kelly Piquet en Max Verstappen

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Nieuwe look

Kelly is model van beroep en zij ziet er áltijd uit om door een ringetje te halen. Onlangs was zij te gast bij een modeshow van Louis Vuitton en daarvoor trok zij haar mooiste outfit uit de kast. Ook schitterde Kelly dit keer met een ander kapsel dan wij van haar gewend zijn. Kelly poseerde namelijk met haar donkere haren opgestoken en met een pony, die haar overigens echt fantastisch stond. Dat werkelijk álles mooi staat bij dit model, bewijst zij nu maar weer. Geweldige look!

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet.

Delen

Meer over Kelly Piquet

Emotionele Kelly Piquet: 'Mijn hart is volledig gebroken'
Emotionele Kelly Piquet: ‘Mijn hart is volledig gebroken’
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Lees alle artikelen over Kelly Piquet