100%NL Magazine Nienke Römer
Zie ook:
Delen

LEZEN: Zus Thijs Römer reageert op verhalen over broer

Nadat veel andere zich hebben uitgesproken over de zaak rondom Thijs, reageert nu ook zijn eigen zus op alle verhalen.

Thijs Römer

Thijs Römer is een Nederlandse acteur, producent en scenarioschrijver. Velen zullen hem kennen als acteur in film F*ck de Liefde en in programma’s als Moordvrouw en Nieuwe buren. De acteur heeft jaren geleden een relatie gehad met Katja Schuurman, met wie hij ook een dochter kreeg. Daarna trouwde Thijs met Igone de Jongh, maar hun relatie strandde eerder dit jaar ook.

Thijs kwam vorig jaar in opspraak, vanwege verschillende grote beschuldigingen die tegen hem werden gedaan. Onlangs werd bekendgemaakt dat hij hiervoor wordt gestraft.

Reactie zus

Nadat veel andere mensen reactie hebben gegeven op de zaak en verhalen rondom Thijs, heeft ook de zus van Thijs reactie gegeven. In Weekend liet Nienke weten dat zij haar broer altijd blijft steunen. ‘Ik vind altijd: iemand is niet het lelijkste wat hij doet. Dat is één van de dingen die diegene heeft gedaan. Ik richt me liever op de andere delen. Familie is familie en uiteindelijk steun je elkaar.’

Nieuwe liefde Thijs

Thijs is onlangs hand en hand gespot met influencer Noor de Groot. Dit is vrouw waarmee hij vreemdging. Of de twee daadwerkelijk een setje zijn, weet Nienke ook niet. Zij weet niet veel van de situatie af. Ook vertelt Nienke dat zij Noor nog niet heeft ontmoet.

Bron en Beeld: Weekend

Delen

Meer over Thijs Römer

Thijs Römer hand in hand gespot met deze bekende vrouw!
Thijs Römer hand in hand gespot met deze bekende vrouw!
Igone de Jongh en dochter Thijs Römer genieten van quality time samen
Igone de Jongh en dochter Thijs Römer genieten van quality time samen
Lees alle artikelen over Thijs Römer