100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Volgers reageren massaal op vakantiefoto Annemarie en Joa

Annemarie deelde een foto met haar zoontje en het geluk spat er vanaf. Volgers liken en reageren massaal en dat begrijpen wij helemaal.

Annemarie Keizer

De blonde Volendamse is al jaren getrouwd met haar jeugdliefde Simon Keizer. Annemarie is al lang niet meer alleen de vrouw van Simon Keizer, want met ruim tweehonderdduizend volgers mag zij zichzelf een ware influencer noemen. Simon en Annemarie hebben samen een prachtig gezin met twee lieve kinderen: Kiki en Joa. Het gezin woont in een vrijstaande villa in Volendam. Binnenkijken in de villa van Simon en Annemarie doe je hier.

Vakantiefoto met Joa

Vorige week deelde Annemarie wat vakantiefoto’s van haar gezin en dit keer is het een foto waarop zij Joa optilt. ‘Lieve, gekke, ondeugende, voorzichtige, nachtbrakende, grapjesmakende, knappe JOA’, schrijft Annemarie erbij. Joa en Annemarie hebben allebei een glimlach op hun gezicht en ondanks het feit dat de zon niet scheen op de vakantiebestemming, genoten zij enorm. ‘Prachtige foto. Geluk straalt er van af’ en ‘Wat word ie snel groot’, is een greep uit de reacties.

https://www.instagram.com/p/CwKowT6oPMi/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer.

Delen

Meer over Annemarie Keizer

Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Binnenkijken in het paleis van Simon en Annemarie Keizer!
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: 'Loslaten vind ik moeilijk.'
Annemarie Keizer kiest voor zichzelf: ‘Loslaten vind ik moeilijk.’
Lees alle artikelen over Annemarie Keizer