100%NL Magazine Martien Meiland
Zie ook:
Delen

LEZEN: Verbijstering na uitspraak Martien Meiland

Martien deed in de laatste aflevering van Chateau Meiland een uitspraak en daar zijn alle fans en volgers het duidelijk niet allemaal mee eens.

De familie Meiland

Samen met Erica, Maxime en Montana behoort Martien tot één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Er gaat geen week voorbij dat de familie Meiland niet in het nieuws is en het lijkt erop dat alles wat ze aanraken verandert in goud. De familie staat bekend om het feit dat zij zo van klussen houden. Met de hele familie knappen zij keer op keer een oude woning, chateau of kasteel op en het is geweldig om te zien hoe zij dit doen.

Verbijsterd

Gisteren kon heel Nederland weer genieten van een aflevering van Chateau Meiland. Maxime bracht haar dochter Claire naar school en dat was een emotioneel momentje in de aflevering. Vervolgens stapten Martien, Erica en Maxime in de auto, want er werd een fandag georganiseerd. Urenlang stonden fans in de rij om met de familie Meiland op de foto te gaan en om een praatje te maken. Het was drukker dan verwacht. Martien vergeleek dit zelfs met de gekte rondom de Beatles tientallen jaren geleden.

Op X gingen volgers los om deze uitspraak. ‘Martien vergelijkt zijn familie-fandag met de Beatles… Oh God’, schrijft iemand.

Bron en Beeld: X en Chateau Meiland

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland