100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

Victoria Verstappen straalt met zoontjes tijdens fotoshoot: ‘We kunnen niet wachten’

Victoria Verstappen, haar partner Tom Heuts en hun zoontjes kunnen het niet meer afwachten tot de kleine meid geboren wordt...

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Babynieuws

Eind 2023 deelde Victoria Verstappen een prachtige foto van haar zoontjes en daarop zagen wij een rits met echo’s. Zij is in verwachting van haar derde kindje. Ongeveer een maand daarna maakte Victoria bekend dat zij moeder wordt van een meisje.

Nog even geduld

Familie Verstappen moet nog even geduld hebben totdat de kleine meid geboren wordt, maar stiekem kunnen zij het allemaal niet meer afwachten. Victoria deelde deze week een práchtige foto van een zwangerschapsshoot samen met haar zoontjes. ‘Mijn jongens. Nog even geduld voordat er een klein zusje komt, maar wat kunnen we al niet wachten’, schrijft Victoria. Haar kinderen poseren zó lief op deze foto. Wij kunnen ook echt niet meer wachten en zijn zo benieuwd naar de meisjesnaam!

https://www.instagram.com/p/C37rcTmtCoQ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
WAUW: Victoria Verstappen deelt prachtige gezinsfoto op vakantie
Victoria Verstappen glundert: 'Yes. De naam staat 100% vast'
Victoria Verstappen glundert: ‘Yes. De naam staat 100% vast’
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen