100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Babynieuws voor de familie Verstappen!

Heel mooi babynieuws voor het gezin Verstappen, want Victoria is opnieuw in verwachting!

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Babynieuws

Victoria is alweer een aantal jaren samen met haar grote liefde Tom Heuts. Op 21-jarige leeftijd kreeg zij een zoon genaamd Luka niet lang daarna beviel ze van een 2e zoon genaamd Lio. En wat zijn ze schattig! De volgers van Victoria zijn helemaal verbluft hoeveel zoon Luka op oom Max Verstappen lijkt! En ook wij zien de gelijkenissen, mini Max! Je ziet de foto’s van haar jongens hier.

Vandaag deelt Victoria heel erg leuk babynieuws, want ze is opnieuw in verwachting! Het wordt het derde kindje voor Victoria en Tom. Op Instagram deelt ze een aantal te schattige foto’s van haar twee zoontjes die een echo vasthouden, zo zoet!

‘One more to adore!’

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

Max en Kelly maken haters met de grond gelijk: 'krankzinnig en belachelijk'
Max en Kelly maken haters met de grond gelijk: ‘krankzinnig en belachelijk’
FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
Lees alle artikelen over Max Verstappen