100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Handjes in de lucht: Vivé gaat los op nummer van Goldband

De kleine Vivé heeft nu al de dansskills waar menig mens jaloers op kan zijn. Op het nummer van Goldband gaat ze helemaal los!

Maxime Meiland

Het leven lacht Maxime en Leroy toe. Ze vormen met hun twee dochters Claire en Vivé een prachtig gezin, gaven elkaar afgelopen zomer het ja-woord tijdens een droomhuwelijk en maken onderdeel uit van een van de populairste families van Nederland.

Maxime, Leroy en de kinderen wonen in een prachtig herenhuis in Noordwijk maar toch heeft het stel besloten om opnieuw te gaan verhuizen. Volgens geruchten heeft het stel hun oog laten vallen op een andere prachtige woning.

Vivé

De jongste dochter van Maxime, Vivé, is het eerste kindje samen van Maxime en Leroy. De kleine meid is een kopie van haar oma en dat is niet alleen ons opgevallen. Ook de volgers van Maxime reageren vaak dat de kleine Vivé zo op haar bekende oma lijkt. Vooral bij deze foto waren de volgers van Maxime helemaal in shock. Zien jullie het ook?

Goldband

Op Instagram deelt Maxime een liefdevolle video waarop te zien is dat de kleine Vivé nu al gevoel voor ritme heeft!  Terwijl Maxime het huishouden runt dreunt het nummer ‘Noodgeval’ van Goldband op de achtergrond. Vivé vindt het nummer blijkbaar geweldig en gooit haar armpjes in de lucht. Ze gaat helemaal los!

Wat een schatje is Vivé toch!

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland