100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

BEAUTY: Volgers gaan los onder foto Emma Heesters in korte glitterjurk

Emma is een prachtige verschijning en zij deelt regelmatig de mooiste kiekjes met haar volgers. Onder deze foto ontvangt zij weer lovende reacties...

Emma Heesters

Mooi, talentvol en lief: Emma Heesters. Ze werd ontdekt via YouTube, kwam uiteindelijk bij de Beste Zangers terecht en de rest is geschiedenis. Één ding is zeker: wij kunnen niet meer om haar heen. Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gestreamde artiesten van Nederland. Dat niet alleen, Emma heeft ook een hele fangroep opgebouwd in India. Als dat niet geweldig is..

Emma heeft jarenlang een relatie gehad met voetballer Wesley Hoedt. Enkele maanden geleden maakten het stel bekend uit elkaar te gaan. De geruchten dat de twee weer samen zijn, gaan al een tijdje rond. Of dit echt waar is, weten wij niet.

Prachtige foto

Emma Heesters is een prachtige verschijning en dat vinden haar fans en volgers ook. Zij deelt regelmatig de mooiste foto’s van zichzelf op Instagram. Dit keer is het een kiekje die is genomen tijdens een fotoshoot. In een korte glitterjurk poseert Emma voor de camera en haar volgers gaan los onder dit bericht. ‘Echt een beauty’, ‘Emma wat zie je er terug beeldig mooi uit wat een mooie dame zeg wooowwww’ en ‘Ongelooflijk wat een lekker ding’, is een kleine greep uit de reacties. Emma is inderdaad een prachtige vrouw en daarbij ook een hele goede zangeres.

https://www.instagram.com/p/CvPd4Fdty13/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters.

Delen

Meer over Emma Heesters

VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
Lees alle artikelen over Emma Heesters