100%NL Magazine Leco van Zadelhoff Caroline Tensen
Zie ook:
Delen

Volgers in de ban van kapsel Caroline Tensen door Leco: ‘Don’t try this at home’

Caroline zit regelmatig bij haar vriend Leco in de stoel en hij creëert het ene na het andere prachtige kapsel. Volgers zijn weer lyrisch over de nieuwe look van Caroline.

Caroline Tensen en Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bijna dagelijks te zien op tv om over zijn werk als stylist en visagist te praten en om zijn kennis van het vak te delen. Ook werkt hij veel achter de schermen. Dit is meer om andere bn’ers op te maken en te stylen. De foto’s van zijn kunsten deelt hij dan ook graag met zijn volgers op Instagram.

Caroline Tensen is één van de bekendste Nederlandse presentatrices die al jaren op tv te zien is. In 1986 begon Caroline met presenteren, maar zij lijkt er nog lang niet klaar mee te zijn en dat zijn wij ook nog niet met Caroline. Geweldige presentatrice vol positiviteit. Zij lijkt voor altijd jong te blijven.

Kapsel Caroline

Caroline en Leco zijn heel goed bevriend en de presentatrice zit regelmatig bij de stylist in de stoel. Leco weet Caroline iedere keer nóg knapper te maken dan dat zij al is. Caroline wordt steeds weer overladen met complimentjes wanneer zij een nieuwe look heeft en ook nu is het weer zover. Leco deelt foto’s van haar prachtige kapsel en hij schrijft er in kapperstaal bij hoe hij te werk is gegaan. ‘De bobline is gegradueerd waardoor je volume krijgt op het achterhoofd in combinatie met geveerde lagen ( ja mensen dit zijn vaktermen die je kapper begrijpt) so: don t try this at home’, schrijft hij. Leco en Caroline wensen hun volgers vervolgens succes met het uitproberen van deze look. Je hebt je werk weer goed gedaan Leco. Wat een plaatje!

https://www.instagram.com/p/Cv7NgutsKyb/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff.

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
FEEST: Leco van Zadelhoff blaast 56 kaarsjes uit
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: 'Ik moet hier van huilen'
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff

Meer over Caroline Tensen

Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: 'Betrapt!'
Caroline Tensen deelt intiem kiekje met haar man: ‘Betrapt!’
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
ZIEN: Zó ziet de prachtige dochter van Caroline Tensen er nu uit!
Lees alle artikelen over Caroline Tensen