100%NL magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Volgers lyrisch over nieuwe look Bridget Maasland

Bridget had weer eens zin in een nieuwe look en daarom besloot zij haar haren te verven. Het resultaat is werkelijk prachtig.

Bridget Maasland

Bridget Maasland kennen de meest als Nederlandse presentatrice. In haar jongere jaren was zij werkzaam als model, maar al snel daarna kreeg zij haar eerste televisieklus bij TMF. Hier is het niet bij gebleven, want Bridget heeft nog tientallen andere programma’s gepresenteerd. Sinds 2007 is Bridget werkzaam bij RTL. Deze zender verliet zij even voor SBS6, maar na een tijdje keerde zij toch terug bij RTL. Bridget presenteert dagelijks RTL Boulevard. Op liefdesgebied is het rustig bij de presentatrice, maar zij heeft haar grote liefde al een tijdje gevonden, want dat is haar zoontje Mees.

Nieuwe look

Voor Bridget was het wel weer eens tijd voor een nieuwe look en daarom heeft de presentatrice een bezoekje gebracht aan de kapper. Het resultaat mag er zijn, want op Instagram showt Bridget haar nieuwe, geverfde haren en wat staat het haar goed. Van blond haar is Bridget naar as-blond gegaan. ‘Mooie foto kleur haar staat je goed mooi’, ‘Wat ben je toch super mooi vouw’ en ‘Je ziet er weer top uit je straalt’, zijn wat reacties van enthousiaste volgers. Wij zijn het er volkomen mee eens, want de kleur is niet alleen super mooi geworden, Bridget staat ook ontzettend mooi op alle foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland.

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland