100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

Stapt Bridget Maasland toch nog in het huwelijksbootje?

Bridget Maasland is 48 jaar oud en nog steeds vrijgezel, maar toch zou zij graag nog eens in het huwelijksbootje stappen.

Bridget Maasland

Ze begon ooit als model, timmerde daarna aan de weg als VJ bij TMF, werd presentatrice bij BNN, SBS6 en RTL en is niet meer van de buis weg te denken: Bridget Maasland! Hoewel Bridget’s zoontje Mees voor altijd haar grote liefde is, hoopt zij ook nog eens opnieuw verliefd te worden. Bridget trouwde in 2009 met Pepijn Padberg, de vader van Mees, maar daar is zij snel weer van gescheiden. Daarna heeft Bridget nog wat korte relaties gehad, maar helaas zijn die allemaal gestand.

Trouwen

Bridget schoof aan bij het radioprogramma ‘De Wild in de middag’. Toen Ruud, zijn sidekick Gijs Hakkert en Bridget het hadden over trouwen en liefde, had Bridget zelf ook nog wat in te brengen. ‘Maar als niemand wil, moet ik mezelf misschien maar in de aanbieding gooien’. Ruud vroeg daarop: ‘Wil jij trouwen?’, waarop Bridget antwoordde: ‘Nou ik zou het wel leuk vinden toch nog’. ‘Echt?’, vraagt Ruud verbaasd. ‘Ja, voor t echie’. ‘Maar ik ben nu zo benieuwd’, vervolgt Ruud. Gijs komt er vol overgave tussendoor: ‘Als je nu zit te luisteren en je wil een beschuitje eten met Bridget, hoe ga je dat realiseren?’. ‘Sta je daar voor open dan?’, vraagt Ruud. ‘Ja, túúrlijk. Hartstikke leuk’, antwoordt zij. Als Ruud vraagt hoe oud Bridget’s nieuwe liefde moet zijn, laat zij weten dat hij tussen de 30 en 55 jaar moet zijn, want zij moet naar eigen zeggen haar horizon verbreden en de ware hoeft absoluut niet meer jonger te zijn. Dat was André Hazes immers al. Ruud en Gijs maken nog wat grapjes en eindigen het gesprek. Zit er dan toch nog een nieuwe liefde en huwelijk aan te komen voor Bridget? Wij zouden het in ieder geval onwijs leuk vinden en gunnen het haar enorm.

Bron en Beeld: De Wild in de Middag

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto's
Bridget Maasland bijt van zich af na veel kritiek op foto’s
Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Lees alle artikelen over Bridget Maasland