100%NL Magazine Britt Dekker
Delen

Dit is de leuke verloofde van Britt Dekker!

Kennen jullie de leuke verloofde van Britt Dekker al? Dit is Max Apatowski!

Britt Dekker

Britt Dekker, wie kent haar niet. De presentatrice is inmiddels 30 jaar en is al bijna 12 jaar te zien op televisie. In 2009 werd ze in één klap beroemd door een welbekende uitspraak die ze zei tijdens het programma Take Me Out. Na haar kraker in Take Me Out verscheen Britt in ‘Echte Meisjes in de jungle’, ‘Echte Meisjes op zoek naar zichzelf’, ‘Alles mag op zaterdag’, ‘Wie ben ik?’, ‘Ik hou van Holland’ en nog veel meer!

Televisiewereld

Britt en Max leerden elkaar heel wat jaren geleden kennen tijdens de opnames van het programma ‘Waar Rook is… Zijn Britt & Ymke.’ Max was de eindredacteur van het programma. ‘Ik had het zelf ook nooit verwacht, maar we zijn zo verliefd als wat’, vertelde de presentatrice in 2014. ‘Maar nu we inmiddels al bijna vier maanden samen zijn, voelt het verkeerd om er nog langer over te liegen. Max is mijn vriend en ik ben dól op hem. Ik heb zelfs al de sleutel van zijn huis gekregen.’

Uit de oude doos

Gisteren deelde Britt geweldig nieuws met haar volgers, want zij is ten huwelijk gevraagd. Britt houdt haar relatie duidelijk uit de schijnwerpers. Wij konden namelijk alleen een kiekje van Max vinden uit 2014, waar de twee elkaar innig omhelzen.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Britt Dekker

Groot verlies voor Britt Dekker 'Geheel onverwachts overleden'
Groot verlies voor Britt Dekker ‘Geheel onverwachts overleden’
VA VA VOOM: Britt Dekker viert verjaardag in de zon en showt bikinibody
VA VA VOOM: Britt Dekker viert verjaardag in de zon en showt bikinibody
Lees alle artikelen over Britt Dekker