100%NL magazine Thomas Berge
Delen

Vriendin Thomas Berge deelt snelgroeiende babybuik in bikini

Elianne, de vriendin van Thomas Berge, deelt een prachtige bikinifoto met snelgroeiende babybuik.

Thomas Berge en Elianne

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Uit zijn vorige relatie met Myrthe Mylius kreeg Thomas een zoon genaamd Jack. Helaas hield de relatie geen stand en gingen Thomas en Myrthe uit elkaar. Toch hebben ze altijd een hele goede band gehouden en vormen ze samen een hartstikke leuk samengesteld gezin.

Het liefdesgeluk lachte Thomas Berge niet toe, totdat hij oog in oog kwam met Elianne Zweipfennig. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het stel is vorig jaar zelfs stiekem getrouwd.

Snelgroeiende babybuik

Thomas en Elianne werden vorig jaar ouders van een zoontje, Saint. Kortgeleden maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Eerder was de gender reveal en daar maakten zij bekend ouders te worden van een meisje. Gister deelde Elianne een prachtige bikinifoto met haar snelgroeiende babybuik op Instagram. Daar schrijft ze bij: “Elke dag is weer een dagje dichterbij het ontmoeten van mijn kleine grote liefde, mini me, prinses en kleine vriendin voor ‘t leven Het blijft zo bijzonder om zwanger te zijn en ik kan er gelukkig steeds meer en meer van genieten.” Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cw2vIMxtndT/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Elianna Zweipfenning

Delen

Meer over Thomas Berge

ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
ZIEN: Ex-vrouw van Thomas Berge poseert met babybuik in het ziekenhuis
Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Lees alle artikelen over Thomas Berge