100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Vrouw Thomas Berge opnieuw geopereerd: ‘Veel pijn’

Elianne Zweipfennig, de vrouw van Thomas Berge, ligt opnieuw in het ziekenhuis. Ze is vandaag opnieuw geopereerd en laat weten veel pijn te hebben.

Thomas Berge

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Het  liefdesgeluk lachte Thomas Berge een tijdje niet toe, totdat hij oog in oog kwam met Elianne Zweipfennig. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het stel kreeg vorig jaar december zelfs een baby samen. Na de geboorte van hun geliefde Saint besloot het stel om stiekem te trouwen. Echt prachtig nieuws!

Opnieuw geopereerd

Nadat Elianne de afgelopen week al eerder onder het mis ging, moest zij tot haar grote verdriet vandaag opnieuw geopereerd worden.

Vorige week werd Elianne geopereerd aan een abces in haar borst. Zelf schreef ze hierover: ‘Maandagochtend zagen ze het gelijk, een abces van om en nabij 7cm, heel diep en ingewikkeld gelegen. Wat eruit zou komen met een klein sneetje, plaatselijke verdoving en een drain werd omgegooid naar een operatie onder volledige narcose en 1 nachtje blijven ter observatie. Het werden steeds meer overnachtingen in het ziekenhuis met pijn die ik nog nooit heb gevoeld.’

Na deze operatie dacht Elianne dat ze het ergste achter de rug had, maar niets bleek minder waar. Ze kreeg koorts en haar pijn nam toe. ‘Na morfine tegen de pijn een echo laten maken en er is, helaas, opnieuw een abces gevonden die dieper ligt dan de vorige en dus nemen ze me terug op.’

Vanochtend is Elianne dus opnieuw met spoed geopereerd. Vanuit het ziekenhuisbed geeft ze een update: ‘Operatie achter de rug, zometeen nagesprek met de chirurg. Veel pijn, heel moe…’ Wij wensen Elianne heel veel beterschap!

 

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfennig

Delen

Meer over Thomas Berge

SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
BABYNIEUWS: Thomas Berge en Elianne ouders geworden van een dochter
BABYNIEUWS: Thomas Berge en Elianne ouders geworden van een dochter
Lees alle artikelen over Thomas Berge