100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

HEFTIG: Vrouw Thomas Berge opnieuw opgenomen in ziekenhuis

Het zit Elianne deze zwangerschap alles behalve mee. Het afgelopen weekend is zij weer flink geschrokken na een opname in het ziekenhuis.

Thomas Berge

Thomas Berge is jaren samen geweest met Myrthe Mylius en met haar kreeg hij een zoon, Jack. Deze relatie hield helaas geen stand. Het liefdesgeluk lachte Thomas Berge daarna een lange tijd niet toe, totdat hij oog in oog kwam met Elianne Zweipfennig. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de twee en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Het stel is vorig jaar zelfs stiekem getrouwd. Samen kregen zij een zoontje, Saint en momenteel verwachten zij opnieuw een kindje.

Opgenomen

Elianne liet haar volgers het afgelopen weekend schrikken met een foto vanuit het ziekenhuisbed, want zij deelde een foto vanuit het ziekenhuisbed en dat is niet de eerste keer deze zwangerschap. Elianne noemt het dan ook een ‘rollercoaster zwangerschap’.

Onder wat foto’s schrijft zij: ‘Dankbaar voor elke dag dat jij nog in mijn buik mag zitten en nog mag groeien. Rustig aan doen is nu noodzaak geworden. De dag na mijn verjaardag 07/12 was even schrikken toen ik binnen 10 sec niet meer op mijn benen kon staan en geen centimeter kon lopen. Gelukkig was mijn moeder bij me en konden we gelijk terecht in het ziekenhuis. Na wat onderzoeken toch een nachtje opgenomen en goed in de gaten gehouden worden. Hoe de zwangerschap bij Saint was, kalm, energiek, vrolijk, alles prima, is deze zwangerschap 180 graden anders… dat is oké maar maakt het wel 10 keer zo zwaar. Gelukkig zijn de mensen die me telkens opvangen en verzorgen zó betrokken en nemen alles serieus.’ Dit kun je inderdaad een rollercoaster noemen. Wij hopen dat het heel snel beter gaat met Elianne.

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning

Delen

Meer over Thomas Berge

SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
SMELT: Thomas en Elianne delen eerste videobeelden van pasgeboren dochtertje
BABYNIEUWS: Thomas Berge en Elianne ouders geworden van een dochter
BABYNIEUWS: Thomas Berge en Elianne ouders geworden van een dochter
Lees alle artikelen over Thomas Berge