100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Waterpret voor Simon Keizer en zoontje Joa

Het afgelopen weekend hebben we met volle teugen kunnen genieten van het heerlijke weer, zo ook Simon Keizer en zijn zoon Joa!

Simon en Annemarie Keizer

Simon Keizer en Annemarie zijn al jaren een stel. Vorig jaar vierden zij zelfs hun 10-jarig huwelijksjubileum. Samen kregen zij twee lieve kinderen, Kiki en Joa. Simon en Annemarie brengen zoveel mogelijk tijd met hun kinderen door en ondanks het feit dat zij hun gezichtjes niet laten zien, delen zij dagelijks wel veel foto’s van de kinderen. Wij en alle andere volgers genieten daar iedere keer weer opnieuw van.

Gezin

De kinderen van Simon en Annemarie groeien als kool! Dochter Kiki is alweer 5 jaar oud en de kleine Joa alweer 1 jaar. Een tijdje geleden deelde Annemarie nog een hele zoete foto van haar gezin. Een foto waarbij papa Simon samen met zijn kinderen Joa en Kiki aan de hand loopt op vakantie. Een mierzoet kiekje. Benieuwd naar de foto van Simon en zijn kinderen? Die zie je hier!

Waterpret!

Het afgelopen weekend was het ein-de-lijk mooi weer en dus haalde Nederland massaal alles uit de kast: de barbecues werden aangestoken, de zonnebrand werd gesmeerd en de zwembadjes werden opgeblazen. Met volle teugen genoten we van de zon!

En die zon, die scheen ook in Volendam. Op Instagram deelt Annemarie een heel lief kiekje van vader en zoon die samen genieten van al het waterpret. In een heel klein badje gevuld met water en een paar ballen heeft de kleine Joa de tijd van zijn leven. En dat allemaal onder toeziend oog van zijn papa. Hoe schattig!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Simon Keizer

ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto's
ZIEN: Simon en Annemarie Keizer delen stralende huwelijksfoto’s
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Lees alle artikelen over Simon Keizer